blog-image-large
Tiha revolucija počinje! TASKI AERO profesionalni usisivači najtiši su i najefikasniji uređaji na tržištu, kreirani od strane inovativne švajcarske kompanije s više od 60 godina iskustva u ovom poslu.


Najveći izazov industrije usisivača jeste zadovoljiti stroge kriterijume koje diktiraju profesionalni korisnici poput hotela, staračkih domova i poslovnih objekata. Profesionalni usisivači TASKI AERO razvijeni su kako bi odgovorili na sve njihove zahtjeve. Izdržljivi materijali, ergonomski dizajn i inovativne tehnologije čine da ovi usisivači budu prvi izbor profesionalnih korisnika u cijelom svijetu.Tihi usisivači
Svojom patentovanom "tehnologijom šapata" TASKI AERO profesionalni usisivači su 30% tiši od standarda industrije. "Tehnologija šapata" omogućava diskretno čišćenje tokom cijelog dana, bez ometanja korisnika prostora koji se održava. Švajcarski inženjeri, koji su razvijali TASKI AERO liniju, uspjeli su revolucionarnim dizajnom motora nivo buke spustiti na manje od 53 decibela. Koristite li Eko način rada, nivo buke se spušta na nevjerovatnih 50 decibela, što je ekvivalent buke koju proizvodi normalan razgovor, mašina za pranje veša ili klima. Hoteli sada mogu usisavati sobe bez straha da će buka koju proizvodi usisivač probuditi goste koji spavaju, a održavanje kancelarija se može diskretno obavljati i u toku radnog vremena, a da to ne utiče na koncentraciju i ne narušava mir zaposlenih. Usisavanje je moguće bilo gdje i bilo kada. Pogledajte video!


Ekološki aspekt - usisivači i energetska efikasnost
Energetska efikasnost dovedena je do perfekcije razvojem patentovanog motora od 585W koji ima iste performanse kao usisivači s više od 900W. Time TASKI AERO profesionalni usisivač osigurava dugoročne uštede u potrošnji električne energije i smanjuje ekološki utisak korisnika. Odaberete li verziju koja ima Eco način rada, potrošnja motora se smanjuje za 50%, bez značajnijeg gubljenja usisne moći.

Kampanja za čistiji vazduh
TASKI pridaje izuzetnu važnost kvalitetu vazduha u interijerima u kojima se dugo boravi. Profesionalni usisivači AERO opremljeni su vlastitim troslojnim sistemom filtriranja koji je moguće unaprijediti dodatnim HEPA filterom, koji uklanja 99% čestica prašine, alergena i patogena koji se prenose vazduhom. Ako je čist vazduh jedan od vaših prioriteta, na pravom ste mjestu. TASKI AERO je profesionalni usisivač sa kojim glavobolje, vrtoglavice i alergije uzrokovane lošim kvalitetom vazduha, postaju stvar prošlosti.AERO BP - Mobilnost na prvom mjestu
Za potrebe usisavanja zahtjevnih prostora TASKI je razvio model AERO BP - 3 u 1 usisivač koji se može koristiti kao prenosni ruksak usisivač, podni usisivač ili kompresor za lišće. Pored uobičajene verzije, sa izuzetno dugim kablom, AERO BP dostupan je i kao baterijski bežični usisivač. Idealan je za usisavanje stepenica, kino dvorana, pozorišta, aviona, autobusa i vozova. Njegov ergonomski dizajn i težina od samo 4,7/5,3 kg omogućavaju maksimalnu udobnost za korisnika. Pogledajte video za više detalja.


Dostupni modeli

TASKI AERO 8
Kapacitet: 13 l
Vrećica: Papirna ili flis
Dužina kabla: 12,5 m
Dužina crijeva: 2,2 m
Eko način rada: ne
Ugrađeni nastavci: ne
TASKI AERO 8 Plus
Kapacitet: 13 l
Vrećica: Papirna ili flis
Dužina kabla: 12,5 m
Dužina crijeva: 2,2 m
Eko način rada: da
Ugrađeni nastavci: da
TASKI AERO 15
Kapacitet: 15 l
Vrećica: Papirna ili flis
Dužina kabla: 12,5 m
Dužina crijeva: 2,2 m
Eko način rada: ne
Ugrađeni nastavci: ne
TASKI AERO 15 Plus
Kapacitet: 15 l
Vrećica: Papirna ili flis
Dužina kabla: 12,5 m
Dužina cijevi: 2,2 m
Eko način rada: da
Ugrađeni nastavci: da


TASKI AERO BP 3U1
Kapacitet: 4,5 l
Vrećica: Flis
Dužina kabla: 12,5 m
Težina: 4,7 kg
TASKI AERO BP 3U1 Lithium bežični baterijski usisivač
Kapacitet: 4,5 l
Vrećica: Flis
Dužina kabla: 12,5 m
Težina: 5,3 kg
Vrijeme rada: 30 min
Vrijeme punjenja: 90 min

Želite isprobati TASKI AERO usisivač? Pišite nam na eurosan@teol.net ili nas nazovite na +387 51 456 652.
Sviđa Vam se članak? Podjelite ga s prijateljima