blog-image-large
Imati ukusnu hranu nije dovoljno. Interesantna prezentacija je ono što će vas izdvojiti od konkurenata.


Svako ko vodi uspješan catering posao jako dobro zna da za uspjeh u ovoj industriji nije dovoljno posvetiti se samo stvaranju zanimljivih jela. Dodatnu čar ukusima daje i način prezentacije hrane, nešto što posljednjih godina igra sve veću ulogu i može biti razlog zbog kojeg će klijent angažovati upravo vas. Zbog toga je bitno posvetiti posebnu pažnju načinu na koji ćete predstaviti svoje delikatese i klijentima omogućiti catering iskustvo koje oduševljava sva njihova čula. 

Kako bismo svojim kupcima omogućili da prate posljednje trendove u svijetu cateringa, u asortiman Eurosana uvrstili smo poznato ime u svijetu servirnog posuđa - talijanski Leone.

Ponudu kuće Leone čini širok asortiman posuđa i opreme za serviranje hrane, drvene daske za serviranje, kompletan hotelski program te posuđe za dostavu i catering.

Catering linija uključuje plastične posude za tzv. finger food različitih oblika i zapremine, s poklopcima i bez njih. Tu su i tanjiri, pribor i pladnjevi od celuloze, koji su u potpunosti biorazgradivi i kompostabilni, te posude od drveta i kartona. Na vama je samo da odaberete liniju proizvoda koja će vam pomoći ispričati gastronomsku priču koju ste zamislili. Bez obzira želite li kreirati neodoljivi slatki sto, buffet pun sitnih pažljivo dizajniranih zalogaja ili klasični švedski sto, Leone ima posuđe stvoreno da pomogne vaše ideje provesti u djelo.

Ako želite znati više i vidjeti cjelokupnu ponudu Leone proizvoda kliknite ovdje za pregled online kataloga i javite nam se na besplatni info telefon 080 080 080 ili posjetite Euroshop prodavnicu u Banja Luci na adresi Jovana Dučića 27.




Sviđa Vam se članak? Podjelite ga s prijateljima